Info & Rez. 0691818011

iznajmljivanje automobila iznajmljivanje decijih sedista iznajmljivanje automobila beograd iznajmljivanje automobila aerodrom beograd iznajmljivanje malih automobila

Iznajmljivanje auto sedišta

  • Dečije sedište možete iznajmiti nezavisno od najma vozila
  • Iznajmljivanje auto sedišta vrši se na period od min. 24h
  • Auto sedište se mora rezervisati min. 24h unapred

Za decu uzrasta od 0-1 god

Autosediste je multifukcionalno moze se koristiti kao sediste za bebe , nosiljka i ljuljasaka. Poseduje meke presvlake i jastučiće za glavu uz anatomski oblik koji je prilagodjen bebama od rodjenja do 1 godine0-13kg. Auto sedište NANIA pruža udobnost čak i na dugim putovanjima. Pojasevi u 3 tačke mogu se podešavati po dužini i visini. Zajedno sa suncobranom, vaša beba će se osećati udobno i biće zaštićena.

Za decu uzrasta od 1-5 god (0-36kg)

Autosediste 4u1 Chipolino renomiranog Evropskog prizvodjača Chipolino je udobno i bezbedno autosediste za bebe i decu od rodjenja o 36kg. Poseduje ergonomski naslon za ruke i podesivi naslon za glavu u 9 polozaja. Dodatni mekani ulažak obezbedjuje maximalnu udobnost tokom dužih putovanja. . Naslon sedišta se podešava u 3 položaja od sedećeg do skoro ležećeg. Autosedište poseduje najnoviji Evropski sertifikat o bezbednosti.

Za decu uzrasta od 4-7 god (9-36kg)

Autosediste 2u1 Nania sp lux minnie moderno udobno i sigurno auto sediste za decu od 9 do 36kg. Prmijum model poseduje dodatni mekani uložak za veću udobnost tokom dužih putovanja. Iznajmljivanje Auto sedista nania premijum je dizajnirano u skladu sa najstrožim sigurnosnim zahtevima, a uzimajući u obzir i ortopedske faktore: mekano, ugodno na dodir i anatomski oblik. Vaše dete će se osećati prijatno i sigurno čak i na dugim putovanjima. Široki mekani naslon za glavu, i nasloni za ruke pružaju dodatnu udobnost i sigurnost malih putnika čak iu slučaju bočnog sudara. Visina naslona za glavu može se podesiti po visini, a sedište raste sa vašim detetom.

Za decu uzrasta od 5-7 god (15-36kg)

Autosediste buster Nania je moderan i pristupačan buster za decu između 4 do 11 godina. Lagan i prenosiv, jednostavno se instalira u kola.